Вижда се, че Продължаваме промяната по никакъв начин не са желан

...
Вижда се, че Продължаваме промяната по никакъв начин не са желан
Коментари Харесай

Проф. Антоанета Христова: Вероятността за успех на третия мандат е 4-5%, отива се към избори

" Вижда се, че  " Продължаваме промяната " по никакъв метод не са мечтан сътрудник , че към тази партия има съмнение от страна и на другите партии в Народното събрание, а и на членове на Политическа партия и на " Демократична България ".  Вероятността за триумф на третия мандат е 4-5%. Отива се към избори ". 
Прочетете още
Това сподели пред БНР проф. Антоанета Христова, политически анализатор от Българска академия на науките. 

И акцентира, че  управленската декларация на Политическа партия е имала предупреден крах

В предаването " Хоризонт за вас " тя добави, че  президентът е влезнал в обувките на личната отбрана и се показва като облик, който подава ръка

" Но когато си направил такова разделяне сред политическите сили, не може да очакваш, че елементарно ще си протегнат ръка.  Всичко е спектакъл и си проличава ". 

По думите й  би трябвало да се трансформират изискванията на играта и би трябвало да се вдигне бариерата за влизане в Народното събрание :  

" Така хора, събрани от прът и въже, ще се изчистят от парламентарната среда.  Качеството в Народното събрание стана доста ниско и то би трябвало да бъде усъвършенствано, а това може да стане посредством разработване на елити ". 

Според политическия анализатор  Българска социалистическа партия ще получи третия мандат :  

" Президентът вижда себе си като човек, определен най-вече от левицата. И това ще бъде жест към левите гласоподаватели.  Фактът, че за трети път Корнелия Нинова няма да може да сформира държавно управление, ще изиграе отрицателна оценка за нея като лиде р. И двете неща са в плюс за президента Румен Радев ". 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР